A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A www.sportfogadás-online.com oldalról elérhető webhely elérésével Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a Webhely használati feltételeit, és elfogadja, hogy Ön felelős a megegyezik a vonatkozó helyi törvényekkel. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

Engedélyt adunk a Sportfogadás online webhelyén található anyagok egy példányának ideiglenes letöltésére, kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

  • módosítsa vagy másolja az anyagokat;
  • az anyagokat bármilyen kereskedelmi célra vagy nyilvános megjelenítésre használja;
  • megkísérelni a Sportfogadás online webhelyén található szoftverek visszafejtését;
  • távolítson el minden szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi megjegyzést az anyagokról; vagy
  • az anyagok átvitele egy másik személyre, vagy az anyagok „tükrözése” bármely másik szerveren.

3. Jogi nyilatkozat

A Sportfogadás online webhelyén található összes anyag „ahogy van”. A Sportfogadás online sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállal, ezért minden egyéb garanciát érvénytelenít. Továbbá a Sportfogadás online nem vállal semmilyen kijelentést a Weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy egyéb módon az ilyen anyagokkal vagy a Weboldalhoz kapcsolódó webhelyekkel kapcsolatban.

4. Korlátozások

A Sportfogadás online vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a Sportfogadás online Weboldalán található anyagok használatából vagy felhasználásának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha a Sportfogadás online vagy a jelen Weboldal meghatalmazott képviselője erről szóban, ill. írva van az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

A Sportfogadás online weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. A Sportfogadás online nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A Sportfogadás online bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a Weboldalán található anyagokat. A Sportfogadás online nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

A Sportfogadás online nem vizsgálta át a Weboldalára hivatkozott összes webhelyet, és nem vállal felelősséget az ilyen hivatkozott webhelyek tartalmáért. A linkek jelenléte nem jelenti a Sportfogadás online jóváhagyását az oldalhoz. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

A Sportfogadás online bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a webhelyére vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatvédelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Irányadó jog

A Sportfogadás online Weboldalával kapcsolatos bármely igényre a hu törvényei az irányadók, tekintet nélkül annak kollíziós rendelkezéseire.